Αρχειο

ΣΔΟΕ: Κατέσχεσε 4 αυτοκίνητα γιατρού με πινακίδες Βουλγαρίας

Βρέθηκαν επίσης τέσσερις δεξαμενές πετρελαίου στην αυλή της οικίας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43558-91364.jpg

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις για το ΣΔΟΕ. Τέσσερα πολυτελή επιβατικά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας που άνηκαν σε γιατρό κατέσχεσαν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του γιατρού στο Κιάτο Κορινθίας. 

Όπως αναφέρει το ΣΔΟΕ σε ανακοίνωσή του, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι κατείχε 4 επιβατικά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας:

1. AUDI A3

2. MERCEDES E 270

3. MERCEDES C220

4. NISSAN PATROL

Τα ανωτέρω πολυτελή αυτοκίνητα δεσμεύτηκαν από το ΣΔΟΕ.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν ακόμη τρεις υπέργειες δεξαμενές στο χώρο του οικοπέδου που βρίσκεται το σπίτι του γιατρού, μια μεταλλική και τρεις πλαστικές, οι οποίες περιείχαν συνολικά 5.500 λίτρα πετρελαίου, 5.200 λίτρα χρώματος γκρι-μαύρου και 300 κόκκινου, ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας που χρησιμοποιούνταν για την κίνηση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Επίσης, συνεργεία ελέγχου του ΣΔΟΕ Ηπείρου μαζί με επιθεωρητές εργασίας προχώρησαν στον έλεγχο 53 επιχειρήσεων στην περιοχή της Πάργας όπου διαπιστώθηκε παραβατικότητα 30%. Οι παραβάσεις αφορούσαν τη μη έκδοση αποδείξεων και την απασχόληση μη ασφαλισμένων εργαζόμενων. Στην Αθήνα παράλληλα, σε 39 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα πώλησης τουριστικών αντικειμένων γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων, με ποσοστό παραβατικότητας 33%.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ