Αρχειο

«Σημασία δεν έχει η αξία, αλλά η ανταλλαγή»

Χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι στο «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42363-89339.jpg

Το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» και το «Καλειδοσκόπιο» οργανώνουν «Ανταλλακτικό και Χαριστικό Παζάρι» στο προαύλιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αθηνών, Δομοκού 2, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης.

Τι θα φέρετε; Ρούχα και παιδικά ρούχα σε καλή κατάσταση, καθαρά και σιδερωμένα, μαγιό, τσάντες, καπέλα, κάλτσες, ασπρόρουχα, φουλάρια. Βιβλία και παιδικά βιβλία, cd/dvd, επιτραπέζια και παιδικά παιχνίδια, είδη σπιτιού και γυαλικά, χαρτικά, μικρές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, τυποποιημένες τροφές, γάλατα.

Τι θα πάρετε; Ό,τι σας αρέσει και χρειάζεστε απ’ όσα πολλά θα βρείτε. Σημασία δεν έχει η αξία, αλλά η ανταλλαγή. Ακόμα, ένα ποδήλατο προσφορά του κ. Πάνου Ζευκιλή και της εταιρείας «Ζευς - Όργανα γυμναστικής - Ποδήλατα δρόμου» θα κληρωθούν για τα παιδιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12.00-2.00 ομαδικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά

2.00-4.00 κοινωνική κουζίνα να γλείφετε τα δάχτυλά σας, προσφορά των εστιατορίων και των σεφ: Base Grill - Σπύρος & Βαγγέλης Λιάκος, Milos - Περικλής Κοσκινάς, Hytra - Νίκος Καραθάνος, Αθήρι - Αλέξανδρος Καρδάσης, Cucina Povera - Μάνος Ζουρνατζής

6.00 Χορωδία Polyphonica

7.00 Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας ΟΠΑΝΔΑ -Δικτύου και Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

Λ.Χ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ