Αρχειο

Οι πολίτες συζητούν ανοιχτά για παιδεία, καινοτομία, πολιτισμό

Στο ελεύθερο κοινωνικό εργαστήριο της “Δημιουργίας, ξανά!”

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42349-89320.jpg

Η «Δημιουργία, Ξανά» εισάγει την ιδέα του «ελεύθερου κοινωνικού εργαστηρίου», όπου πολίτες συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις γύρω από συγκεκριμένες θεματικές που απασχολούν την κοινωνία: πολιτισμός, παιδεία, ανάπτυξη και καινοτομία. Παρότι συμμετέχουν άνθρωποι με ειδικές γνώσεις, εμπειρία και έργο, δεν πρόκειται για τυπικές ημερίδες αλλά για εργαστήρια έκφρασης και ανταλλαγής απόψεων. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται την Κυριακή, 2 /6 το πρώτο ελεύθερο Κοινωνικό Εργαστήριο με θέμα: Πολιτισμός & Ανάπτυξη. (Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, 18:30 – 22:00)

Εισηγητές θα είναι οι: Γιώργος Γιαννούλης-Γιαννουλόπουλος, συντονιστής, εισηγητής ειδικός εμπειρογνώμονας σε θέματα ανάπτυξης, παιδείας, πολιτισμού, καινοτομίας και Αντιπρόεδρος πολιτικού συντονισμού της πολιτικής κίνησης "Δημιουργία, ξανά!"

Συμμετέχουν, επίσης, ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Γκορίτσας, η ηθοποιός, Ράνια Οικονομίδου, ο αρχαιολόγος και μέλος της Εθνικής Επιτροπής της ΔΗΞΑ, Θάνος Σίδερης, ο θεατρικός σκηνοθέτης, Ευδόκιμος Τσολακίδης, σκηνοθέτης θεάτρου και ο συγγραφέας, Άρης Σφακιανάκης. Με γραπτό θα παρέμβει και ο συγγραφέας, Δημήτρης Στεφανάκης.

Λ.Χ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ