Αρχειο

Ο καιρός σήμερα

Σάββατο 25 Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41916-88662.jpg

Καλός καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με λίγες νεφώσεις που σταδιακά κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες, στα βορειοδυτικά και στα ορεινά της Μακεδονίας, αναμένεται για σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στη δυτική Ελλάδα, από 15 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις που ενδεχομένως να φτάσουν και τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό να πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Στη Θεσσαλονίκη, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου ενώ οι νεφώσεις αναμένεται να πυκνώσουν πρόσκαιρα κατά τις θερμές ώρες με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ