Αρχειο

Συγκέντρωση το Σάββατο στην Αμυγδαλέζα

Με αίτημα «Να κλείσουν τώρα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41395-87770.jpg

Συγκέντρωση έξω από τα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας, όπου εδώ και μήνες κρατούνται μετανάστες χωρίς χαρτιά οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Δίας», θα πραγματοποιήσουν αύριο συλλογικότητες και οργανώσεις της αριστεράς, καθώς και εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων, με αίτημα και σύνθημα «Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα κρατητήρια-φυλακές πρέπει να κλείσουν». Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα φύγουν τα πούλμαν από το Μουσείο (τηλ. για συμμετοχή: 210 3813928.

Οι οργανώσεις που συνυπογράφουν το κάλεσμα είναι οι: Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, Ένωση Αιγυπτιακών Εργαζόμενων στην Ελλάδα (EI Rapta), Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, Σύλλογος Ενωμένων Αφγανών Ελλάδος,

Κασάπι - Ελλάς (Ένωση Φιλιππινέζων Εργαζόμενων), Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, Κοινότητα Αφγανών Προσφύγων και Μεταναστών, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Νεολαία ΣΥΝ, Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατούμενων, Σύλλογος Μαροκινής Κοινότητας στην Ελλάδα, Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ.

Τ.Σ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ