Αρχειο

Οι Simpsons «συναντούν» τους Sigur Ros

O Homer πάει Ισλανδία στις 19 Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40501-86195.jpg

Οι Sigur Ros αναμένεται να εμφανιστούν ως χαρακτήρες στην πιο επιτυχημένη σειρά της αμερικάνικης τηλεόρασης τους Simpsons. Ετοιμάζονται επίσης να διασκευάσουν το πασίγνωστο μουσικό θέμα των Simpsons, το οποίο έχει γραφτεί από τον Danny Elfman, για ένα από τα επερχόμενα επεισόδια της που θα προβληθεί στις 19 Μαΐου. Το επεισόδιο θα έχει ως κεντρικό ήρωα τον Ισλανδό της σειράς Carl Carlson.

Οι εκατομμύρια fans της τηλεοπτικής σειράς ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν το κλείσιμο της 24ης σεζόν με ένα «χορταστικό» διπλό επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ισλανδικού τύπου το ένα από τα δύο επεισόδια θα τιτλοφορείται «The Saga of Carl Carlson», του συναδέλφου και drinking buddy του θρυλικού Homer Simpson, o οποίος έχει αφρικανό-ισλανδικές ρίζες και είναι βουδιστής. Οι δύο τους μαζί με τον bartender Moet και τον Lenny Leonard κερδίζουν τζακ ποτ στη λοταρία και σκοπεύον να τα μοιραστούν. Ο Carl έχει διαφορετική γνώμη και την κοπανάει μαζί με τα χρήματα για την Ισλανδία. Οι υπόλοιποι όταν καταλαβαίνουν το κόλπο του φίλου τους, τον ακολουθούν.

Οι συντελεστές της σειράς είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την Ισλανδία μιας και το 2010 είχε προβληθεί επεισόδιο που διακωμωδούσε την τραπεζική κρίση του 2008 της Ισλανδίας. Οι Sigur Ros στις 17 Ιουνίου κυκλοφορούν το καινούριο τους album «Kveikur».

Δ.Τ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ