Αρχειο

Κατασχέθηκαν 14 περιστέρια!

Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση στις Σέρρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40206-85628.jpg

Όπως μεταδίδει η τοπική σερραϊκή ιστοσελίδα «Ανεξάρτητος», επικαλούμενη δελτίο τύπου της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, «στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (20.04.2013) το πρωί, αστυνομική επιχείρηση στις περιοχές της Ηράκλειας και του Ποντισμένου Σερρών, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Για την επιχείρηση αυτή διατέθηκαν συνολικά είκοσι δύο αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, την Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, καθώς και ένας αστυνομικός σκύλος και κατά τη διάρκεια της πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι και αστυνομικές έρευνες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 35 άτομα και προσήχθησαν τέσσερα.

Από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα, ένα πιεστικό μηχάνημα για πλύσιμο αυτοκινήτου και δεκατέσσερα περιστέρια, τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής και στη συνέχεια αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης, σε έρευνα ενός Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκίνητου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σάκος με καμένα καλώδια από ηλεκτρολογική εγκατάσταση».

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα, η ανακοίνωση μιλάει από μόνη της.

Μ.Φ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ