Αρχειο

Τσιγάρα τώρα και στο super market!

H Μαρινόπουλος Α.Ε. ξεκινά την πώληση τσιγάρων και προϊόντων καπνού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39421-84341.jpg

Τσιγάρα και προϊόντα καπνού θα ξεκινήσει να πουλάει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, μετά τις πρόσφατες αλλαγές της κυβέρνησης σχετικά με την απελευθέρωση επιμέρους αγορών του λιανεμπορίου. Τα πρώτα προϊόντα έχουν ήδη ξεκινήσει το λανσάρισμά τους πιλοτικά στα πρώτα καταστήματα και αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν να διανέμονται στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας.

Στόχος της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε. είναι σε δυο μήνες να καθιερωθεί το νέο της εγχείρημα σε αυτή την αγορά με τα 250 καταστήματα, με τα υπερμάρκετ Carrefour και τα σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η προμήθεια των προϊόντων καπνού θα γίνεται από τα δίκτυα χονδρικής της σχετικής αγοράς.

«Η απόφαση της εταιρείας να εισέλθει στην κατηγορία αυτή θα στηρίξει την γενικότερη προσπάθειά της για μια θετική πορεία μέσα στο 2013 χρονιά η οποία λόγω της ύφεσης αξιολογείται δύσκολη για το λιανεμπόριο συνολικά, ενώ εντάσσεται στη στρατηγική απόφασή της να επεκταθεί σε κάθε κατηγορία προϊόντων που θα απελευθερωθεί από εδώ και στο εξής» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε. Jerome Loubere.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ