Αρχειο

SOUL 72: Κυκλοφόρησε!

Τα περίπτερα που μυρίζουν άνοιξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39336-84228.jpg

Κυκλοφόρησε φορτσάτο και πλουμιστό, πολύχρωμο και τυπογραφικώς εξαίσιο, όπως πάντα. Σε αυτό το τεύχος το cover girl Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να περηφανεύεται πως μετά το Χόλιγουντ κατακτά και το ελληνικό έθνος, η φυλή των Facebookaristas σκάναρεται ανηλεώς και με χιούμορ (αλήθεια, εσύ πού ανήκεις;), η νέα ελληνίδα θέα των μέσων αποστάσεων Αθηνά Κοΐνη μιλά και φωτογραφίζεται, ενώ ο πανεπιστημιακός και διανοούμενος Νίκος Μαραντζίδης αναλύει τα πάντα περί κρίσης και επανεκκίνησης.

Ακόμα στο SOUL: Το νέο σούπερ μόντελ Montana Cox αποδεικνύει πως υπάρχει ζωή και μετά την Kate Moss, ο Michael Gira των Swans είναι σε φόρμα και δεν αρνείται να αποκαλύψει τα πάντα για την μπάντα, η Ισμήνη Τορνιβούκα μας μυεί στον κόσμο του πρώτου της βιβλίου και ο ζωγράφος Χρήστος Τσιντσάρης δεν αρνείται να παραδεχτεί πως πνευματικός πατέρας του είναι ο Mark Ryden.

Και ενώ όλοι πιστεύουν πως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μόνο τα παιδιά είναι δημιουργικά και το πρότζεκτ βράζουν, έρχεται ένα αφιέρωμα στην τιμημένη ελληνική περιφέρεια για να βροντοφωνάξει «όπου γη και creativity»: το αναρχοφανζίν «Κουτσή Μαρία» από τη Δράμα, ο Βαγγέλης Κακαργιάς που φτιάχνει ποδήλατα στην Καρδίτσα, ο σκιτσογράφος Ντοκ με έδρα την Άρτα και οι φωτογράφοι-ποιητές Αλέξανδρος Βαρελίδης και George Griefy με την ιδιαίτερη γλώσσα τους. Το βιβλιοπωλείο «Ατλαντίδα» στη Σαντορίνη, ο συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος, ένα οδοιπορικό στις Σκουριές της Χαλκιδικής, και μια ντουζίνα ακόμα θέματα για αυτούς που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, αλλά δυστυχώς, αν δεν διαβάσουν το SOUL 73…, δεν ξέρουν τίποτα! Γρήγορα στο πλησιέστερο σταντ και με τρία ευρώ στο χέρι!

 n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ