Αρχειο

62 ώρες on air και νέο ρεκόρ Γκίνες

Συνέβη στην τηλεόραση του Νεπάλ (video)

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τηλεβούδας, όνομα και πράγμα. Καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος ένα δίδυμο από την Ουκρανία μένοντας ζωντανά στον αέρα για 52 ώρες στο «Κανάλι 5», η εκπομπή «ο Βούδας στο Νεπάλ» ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης για να τελειώσει το βράδυ του Σαββάτου. Σκοράροντας στην κάμερα 62 ώρες και 12 λεπτά ο παρουσιαστής Ραμπί Λαμακχανέ αρκέστηκε στο να ξεκουραστεί μερικά πεντάλεπτα από τις πραγματικά χειμαρρώδεις συνεντεύξεις του.

Σελέμπριτι, πολιτικοί και πολίτες μέσω skype τοποθετήθηκαν στο φιλόδοξο πρόγραμμα του «News 24» εφ’ όλης της ύλης: κοινωνικά θέματα, πολιτικές εξελίξεις αλλά και θρησκευτικά ζητήματα απασχόλησαν το σόου σε ένα τηλεμαραθώνιο δίχως προηγούμενο.

Η λήξη της εκπομπής βρήκε τον παρουσιαστή να υποδέχεται το νέο έτος σύμφωνα με το κατά τόπον ισχύον ημερολόγιο αλλά και να πετυχαίνει την είσοδό του στα βραβεία Γκίνες ως κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια συνεχόμενης τηλεοπτικής εκπομπής. Μια ιδέα παρακάτω, όπου το προωθητικό σποτ που προφήτευε το νέο ρεκόρ τον περασμένο Φεβρουάριο.