Αρχειο

Αβαβά iPhone στην Πάτρα

Έμοιαζαν με τα αυθεντικά «μήλα» αλλά ήταν «μπανάνες» για μαϊμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38958-83468.jpg

Προσφέροντας σε άκρως δελεαστικές τιμές και έπειτα από «συζητήσιμες» διαπραγματεύσεις με τα θύματά της, η σπείρα των αετονύχηδων που εξαπατούσε κατ΄εξακολούθηση κατοίκους της Πάτρας πουλώντας iPhone και iPad συσκευές συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Πατρών.

Τοποθετώντας σε αρκετές περιπτώσεις τις αληθινές τιμές πώλησης των 670 ευρώ «έκλειναν» το μάτι στους υποψήφιους αγοραστές ρίχνοντας υπονοούμενα πως επρόκειτο για προϊόντα κλοπής ή λαθρεμπορίου. Το ζάρι για τους απατεώνες πωλητές γύρισε όταν κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας αντάμωσαν με αγοραστές τις αρχές.

Ένας 29χρονος κι ένας 28χρονος συνελήφθησαν μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να πασάρουν τα τεχνολογικά «θαύματα» του Στιβ Τζομπς και έπειτα από ελέγχους στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν τους «ακολούθησε» και ένας ακόμη συνεργός τους, ηλικίας 25 ετών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών από τις αρχές βρέθηκαν στην κατοχή τους τέσσερα αβαβά κινητά τηλέφωνα ενώ στο δωμάτιό τους κατασχέθηκαν άλλα επτά μαζί με έναν φορητό υπολογιστή. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της απάτης κατά συρροή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ