Αρχειο

Μέρα με προβλήματα κυκλοφορίας στην Αθήνα

Ιδιαίτερα υπομονετικοί θα πρέπει να είναι σήμερα οι οδηγοί που θα κινηθούν στην Αθήνα λόγω του 3ου Πανελληνίου προγράμματος «Ημέρας Ολυμπιακής Παιδείας» που επιβάλλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης. Τα οχήματα που κινούνται προς το Παναθηναϊκό στάδιο πρέπει να γνωρίζουν ότι ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας θα γίνουν από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 10:30 και από τις 12:30 μέχρι τις 14:30.

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιδιαίτερα υπομονετικοί θα πρέπει να είναι σήμερα οι οδηγοί που θα κινηθούν στην Αθήνα λόγω του 3ου Πανελληνίου προγράμματος «Ημέρας Ολυμπιακής Παιδείας» που επιβάλλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.

Τα οχήματα που κινούνται προς το Παναθηναϊκό στάδιο πρέπει να γνωρίζουν ότι ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας θα γίνουν από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 10:30 και από τις 12:30 μέχρι τις 14:30.

Συγκεκριμένα η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία στην Αρδηττού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παναθηναϊκό Στάδιο, σε όλο το μήκος της, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παναθηναϊκό Στάδιο σε όλο το μήκος της και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και της οδού Ερατοσθένους.