Αρχειο

Ένα σούπερ bazaar ρούχων που ξεκινάει από €15

Τρέξε να προλάβεις

Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς στο άκουσμα και μόνο της λέξης bazaar παίρνουμε μια μικρή δόση αισιοδοξίας. Αυτή την εβδομάδα είναι η Yaco Clothes που μας υπόσχεται να ανανεώσει την ντουλάπα μας μέσα από ένα πλούσιο, χαρούμενο και κυρίως οικονομικό bazaar καλοκαιρινών και ανοιξιάτικων επώνυμων ρούχων και αξεσουάρ. Είναι όλα πολύχρωμα και βλέποντάς τα φαντάζεσαι κατευθείαν διακοπές, ή έστω βόλτες στην πόλη με αέρα διακοπών.

n

Στο bazaar που διοργανώνει η εισαγωγική εταιρία Yaco Clothes θα βρείτε επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ από τη Γαλλία, τη Βραζιλία, την Ισπανία και την Ιταλία. Μεγάλη ποικιλία φορεμάτων, cocktail αλλά και καθημερινά (από 15 ευρώ παρακαλώ), αέρινες μπλούζες απ’ αυτές που όταν τις φοράς σου φτιάχνουν τη διάθεση, πέδιλα, σαγιονάρες, καπέλα και πολλά αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το λουκ σου. Α, και μαγιό, για να αρχίσουμε να φανταζόμαστε το καλοκαίρι που έρχεται ολοταχώς. Ραντεβού εκεί!

n

n

Info: Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00 ως τις 20:00. Γεωργίου Πωπ 4, τ.κ. 11525, Αθήνα / Τηλ: 210 6754470