Αρχειο

Οι διάσημοι κοστίζουν...

Το Facebook χρεώνει τα μηνύματα προς celebrities

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38501-82592.jpg

Μια νέα λειτουργία του Facebook ξεκίνησε πιλοτικά να χρεώνει του χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου από ο,8 έως και 21€ για την αποστολή μηνυμάτων σε διασημότητες. Πληρώνοντας ένα ποσό ο χρήστης βεβαιώνεται ότι το μήνυμά του θα καταλήξει στην κύρια θυρίδα του λογαριασμού του παραλήπτη και όχι στη θυρίδα «άλλα», όπως συμβαίνει με τα δωρεάν μηνύματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Guardian στην Βρετανία την χαμηλότερη χρέωση έχουν τα μηνύματα με παραλήπτες άτομα όπως ο δημοσιογράφος του BBC Ρόμπερτ Πέστον ή το 23χρονο μοντέλο Κρεσίντα Μπόνας, σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι. Την υψηλότερη χρέωση φαίνεται να έχει ο δύτης ολυμπιονίκης Tom Daley. H εταιρεία επιβεβαίωσε το εγχείρημα αλλά δεν είναι σίγουρη για την εφαρμογή της σε όλο το κοινωνικό δίκτυο.

«Η λειτουργία εφαρμόστηκε πιλοτικά σε ένα ποσοστό χρηστών», δήλωσε στη Guardian εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου. «Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ούτε καν για την επέκτασή της σε όλους τους χρήστες σε αυτές τις 36 χώρες, κάτι που θα εξαρτηθεί από το τι εντυπώσεις θα αφήσει». Συμπλήρωσε, πως είναι πιθανό στο μέλλον να αλλάξει η κοστολόγηση των μηνυμάτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ