Αρχειο

Συνέλαβαν τον διαφημιστή Μάκη Σεριάτο

Για χρέη προς το ΙΚΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην οίκια του, ένας από τους μεγαλύτερους διαφημιστές στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον Μάκη Σεριάτο και η σύλληψή του αφορά μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ, που φθάνουν τα 242.000 ευρώ. Η σύλληψη έγινε στην Κηφισιά από αστυνομικούς της ασφάλειας βορειονατολικής Αττικής κάτοπιν άσκησης δίωξης από τον εισαγγελεά, για χρέη του 2011 προς το ΙΚΑ. 

Ο Μάκης Σεριάτος είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς διαφημιστές της χώρας.Ο Σεριάτος υπήρξε διαφημιστής του Alpha, του (πρώτου) ΣΚΑΙ, του Alter, του ΑΝΤ1 και αρκετών άλλων μέσων. Είχε τη διαχείρηση για πολλές μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες όπως του ΟΤΕ –καθώς και άλλων κρατικών επιχειρήσεων– τραπεζών και αναψυκτικών.

Αποχώροντας από επικεφαλής της McCANN δημιούργησε το Ashley Worldgroup, τον πρώτο ελληνικό/πολυεθνικό Όμιλο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας στη N.A. Ευρώπη. Περιλάμβανε τις εταιρείες Ashley & Holmes, Le Spot Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco. Διέθετε 13 συνεργαζόμενα γραφεία σε Αθήνα, Βιέννη, Βουκουρέστι, Σόφια, Τίρανα, Σκόπια, Κόσοβο, Λεμεσό, Σαράγεβο, Βελιγράδι, Λουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ και Λοτζ. Το 2005 αναδείχθηκε Manager of the year.