Αρχειο

Δραπέτης των Τρικάλων ένας από τους ληστές της Κορίνθου

Καταζητείται μαζί με τους υπόλοιπους που φαίνεται να είναι βαριά οπλισμένοι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας από τους δράστες της ληστείας στην Κόρινθο το Σάββατο με θύμα μια 25χρονη κοπέλα, είναι δραπέτης από την φυλακή Τρικάλων. Ο 36χρονος που ταυτοποιήθηκε ονομάζεται Μάρκο Κόλας, είναι αλβανικής εθνικότητας και καταζητείται μαζί με τους υπόλοιπους δράστες που φαίνεται να είναι βαριά οπλισμένοι.

Παράλληλα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί στην ληστεία, στο Σολωμό Κορινθίας και θα εξεταστεί από ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μάρκο Κόλας είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από σύγκρουση του με την αστυνομία, στο Βύρωνα, όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες αστυνομικών ένας πολίτης.

Η ληστεία της ταβέρνας που σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδών Αθηνών-Θηβών το Σάββατο, μετά από καταδίωξη κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους τρεις δράστες και την αστυνομία στα Ίσθμια, όπου και χτυπήθηκε η 25χρονη κοπέλα που κινούταν στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου με το αυτοκίνητο της όταν μια από τις σφαίρες των κακοποιών εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.