Αρχειο

Πρόεδρος του ΕΚΚΑ η Τάνια Ιακωβίδου (video)

Η δημοσιογράφος ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37659-81117.gif

Τη θέση της προέδρου του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου. Η δημοσιογράφος και Υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών επελέγη ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, το Δελτίο Τύπου του οργανισμού αναφέρει: "Με  2 ετών θητεία στη Γραμματεία Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης  του κυβερνώντος κόμματος, με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό του Πανεπιστημίου Πατρών,  με εξειδίκευση στο τομέα Θεσμοί και Ανθρώπινα Δικαιώματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,   έχοντας συντάξει το πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της ΝΔ,  έχοντας συμμετάσχει στο Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που συντάσσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και με θητεία συμβούλου  για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην αρμόδια Γραμματεία  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης   η δημοσιογράφος-πολιτισμιολόγος  και πολιτευτής της ΝΔ στη Β Αθήνας  Τάνια Ιακωβίδου είναι με απόφαση  του υπουργού Εργασίας  Γιάννη Βρούτση και με τη σύμφωνη γνώμη της τριμερούς συγκυβέρνησης η νέα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης".

Στόχος είναι η μείωση των αστέγων και να δοθεί προτεραιότητα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Θα επιχειρηθεί ανασύνταξη του ΕΚΚΑ, με τον συντονισμό ενός άμεσου επιχειρησιακού σχεδίου δράσης με στόχο το ΕΚΚΑ να αποτελέσει βασικό μοχλό στήριξης της κοινωνικής πολιτικής.

Η Τάνια Ιακωβίδου έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια στους σταθμούς Τηλέ-τώρα, Τηλεάστυ, Extra 3, Άλτερ και Μέγκα. Αργότερα, πολιτεύθηκε με τον Λάος στη Β' Αθήνας και στη συνέχεια προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ