Αρχειο

Ρεχάγκελ: Ενωμένοι μπροστά στις δυσκολίες

Όργανο της μνημονιακής πολιτικής τον αποκάλεσαν οι ΑΝ.ΕΛ...

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου ανέφερε: «Όταν στην ζωή υπάρχουν δυσκολίες πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να σφίγγουμε το ζωνάρι αλλά όχι τόσο που να μπορούμε να αναπνέουμε». Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στη χώρα για τριήμερης επίσκεψη ως επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της βελτίωσης των ελληνογερμανικών σχέσεων.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε αν φέρνει κάποιο μύνημα από την Μέρκελ και απάντησε ότι βρίσκεται στη χώρα μας επειδή η Γερμανίδα καγκελάριος του ζήτησε να βοηθήσει στις σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας. 

Ως είθισται οι AN.EΛ ξαναχτύπησαν χαρακτηρίζοντας τον Ρεχάγκελ όργανο της αντικοινωνικής μνημονιακής πολιτικής της Μέρκελ και του Φούχτελ...δείτε την ανακοίνωση του κοινοβ. εκπρ. του κόμματος:

«Ο κ. Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος γνώρισε ημέρες δόξας στην πατρίδα μας ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ως επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα μετατρέπεται πλέον σε όργανο της αντικοινωνικής μνημονιακής πολιτικής της Μέρκελ και του Φούχτελ, διακινδυνεύοντας έτσι να δεχτεί κόκκινη κάρτα από τα εκατομμύρια φτωχοποιημένους Έλληνες φιλάθλους που τόσο πολύ τον αγάπησαν.»