Αρχειο

Μερικό απαγορευτικό απόπλου

Λόγω θυελλωδών ανέμων που θα φτάσουν τα 9 Μποφόρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37198-80376.jpg

Δεν πραγματοποιούνται από τον Πειραιά τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων (ιπτάμενα δελφίνια) για τον Αργοσαρωνικό και για για τη Σαλαμίνα, καθώς και από Φανερωμένη Σαλαμίνας για τη Πάχη Μεγάρων. Επίσης δε φεύγουν τα πλοία για Κυκλάδες, από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ απαγορευτικό απόπλου είναι επίσης σε ισχύ από το Βόλο για τις Σποράδες.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθο, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα -Λευκίμμη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για νοτιοανατολικό δυτικό Κρητικό, Ιεράπετρα, Θρακικό, βορειοανατολικό και βορειοδυτικό Αιγαίο, Θερμαϊκό και Στενό Καφηρέα.

Εν τω μεταξύ, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 8 και στα πελάγη 8 με 9 και τοπικά στα νότια 10 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 8 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 8 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 9 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ