Αρχειο

Τόμας Πρωτόπαπας: Αγωνία για τη ζωή του ηθοποιού

Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36941-79904.gif

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 26χρονου ηθοποιού και μοντέλου Τόμας Πρωτόπαπας ο οποίος, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Κυριακής 17/3, βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βαν της Αττικής Οδού, που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, στην Αττική Οδό την ώρα μάλιστα που ο ίδιος κατευθυνόταν στο στούντιο των γυρισμάτων της νέας εκπομής «Dr Cook», που επρόκειτο να συμπαρουσιάζει δίπλα στο chef Γιάννη Λουκάκο. Μάλιστα, λόγω της υγείας του ηθοποιού έχει ακυρωθεί η έναρξη προβολής της εκπομπής.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ωστόσο η σύγκρουση των δυο οχημάτων ήταν ιδιαίτερα σφοδρή. Ο ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις του και υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα. Σύμφανα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Σήμερα μάλιστα, καθώς έχει περάσει ένα 24ωρο από την επέμβαση, ο ηθοποιός πρόκειται να υποβληθεί σε ειδικές νευρολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν και την κατάσταση της πορείας του. Οι εξετάσεις αυτές θα επαναληφθούν εντός 48ωρού, προκειμένου να βεβαιωθούν οι γιατροί για τα πορίσματά τους.

n

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας, στις 9:03 το πρωί της Κυριακής, ο Τόμας ήταν σταματημένος στη δεξιά λωρίδα έκτακτης ανάγκης και το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού ήρθε χωρίς να φρενάρει από πίσω του και τον χτύπησε στο πλάι. Ο ηθοποιός φορούσε ζώνη γι'αυτό και δεν έχει χτυπήματα στο σώμα. Ωστόσο λόγω του ύψους του άλλου οχήματος όλη την πίεση της σύγκρουσης τη δέχτηκε το κεφάλι.

Στο πλευρό του άτυχου νεαρού βρίσκονται οι γονείς του, οι οποίοι δηλώνουν συντετριμμένοι, συγγενείς και αγαπημένα του πρόσωπα ενώ η είδηση για την υγεία του έχει ταράξει και τον καλλιτεχνικό χώρο. Τις ευχές τους στέλνουν συνεχώς θαυμαστές και συνάδελφοί του, τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας και Γενικός Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS, διέψευσε τις φήμες περί δωρεάς οργάνων και ξεκαθάρισε πως παρά την κρίσιμη κατάσταση το παιδί ζει ακόμη.


Ο Τόμας Πρωτόπαπας είναι ηθοποιός και μοντέλο, έχει εργαστεί ως παρουσιαστής στα κανάλια Mad και Mtv Greece, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Bασιλειάδες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ