Αρχειο

Από σήμερα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36724-79554.jpg

Έκτακτα μέτρα λαμβάνονται για όλο το τριήμερο, αρχίζοντας από σήμερα, από την Τροχαία, καθώς και ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης.

Αστυνομική παρουσία θα υπάρχει σε «καίρια» σημεία του οδικού δικτύου, Τροχαία στις εισόδους - εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, αεροδρομίων και λιμανιών ενώ ισχύει και απαγόρευση της κίνησης φορτηγών άνω του 1,5 τόνου στο ρεύμα εξόδου μεγάλων Εθνικών Οδών για σήμερα από 4μ.μ. μέχρι 9μ.μ. και το Σάββατο από 8π.μ. μέχρι 1μ.μ.

Στα ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας η αστυνομία έχει ανακοινώσει εντατικοποίηση των περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών, ιδίως ληστειών και κλοπών σε βάρος πολιτών.

Αυξάνονται επίσης τα μέτρα για την επιτήρηση καταστημάτων όπου παρατηρείται αυξημένη καταναλωτική κίνηση, και εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της αστυνομίας στα δημόσια κέντρα και καταστήματα πώλησης οινοπνευματωδών ποτών ή χώρους διενέργειας παράνομων ηλεκτρονικών και λοιπών τυχερών παιχνιδιών.

Επιπλέον, εντείνονται οι έλεγχοι σε όλη την επικράτεια, για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, κατασκευής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών κ.λπ. απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ