Αρχειο

«Κυρία Κωνσταντοπούλου, μας ενοχλείτε πάρα πολύ»

 «Τι είναι αυτά; Σε ποιόν μιλάτε έτσι;»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πάλι η Ζωή ήταν η αφορμή για «φωτιά» στην προανακριτική. Σύμφωνα με τις συνομιλίες που δημοσιεύτηκαν, αυτή τη φορά η Κωνσταντόπουλου λογομάχησε με τους: Παναγιώτη Ρήγα του ΠΑΣΟΚ και τον γραμματέα της επιτροπής, Ανδρέα Κουτσούμπα.

Την επίθεση ξεκίνησε ο Ρήγας με τα βέλη του να κατευθύνονται στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -και κυρίως την Ζωή- κατηγορώντας τους για θράσος και προκλητικότητα. Στην συνέχεια ο ίδιος ανέβασε τον τόνο λέγοντας: «Ε ως εδώ! Της επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και δηλώνω ότι από εδώ και πέρα δεν θα πέσει κάτω τίποτα. Να το πάρουν καλά υπ' όψιν τους οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και η κυρία του ΣΥΡΙΖΑ. Κυρία Κωνσταντοπούλου, μας ενοχλείτε πάρα πολύ».

Φυσικά η Κωνσταντόπουλου απάντησε: «Τι είναι αυτά; Σε ποιόν μιλάτε έτσι;», και τότε ο Κουτσούμπας της απαντάει: «Σε σένα μιλάω. Ποια είσαι εσύ;» Ως εκ θαύματος η Ζωή ζητάει να ηρεμήσουν, αλλά οι άνδρες είχαν βγει εκτός εαυτού.

«Δεν ξέρεις τι λες αν συνεχίσεις έτσι θα σου κάνω μήνυση της», είπε ο κ.Κουτσούμπας με την Ζωή να απαντάει: «Αλλού να απευθύνεστε έτσι. Εκεί που έχετε μάθει να απευθύνεστε έτσι, στο επίπεδό σας και στους ομοτράπεζούς σας, εγώ δεν σας επιτρέπω».

«Πρόσεξε πως μιλάς. Αρκετά σε ανεχτήκαμε» ανταπαναντά ο Ρήγας και συνεχίζει «Μας ενοχλεί κύριε Πρόεδρε, δεν μπορούμε να την ακούμε πια. Αφαιρέστε της το λόγο. Μας ενοχλεί». Ο Χαλβατζής ζήτησε να ηρεμήσουν, ο Ρήγας έξαλλος ζητούσε να σταματά να προκαλεί η Κωσταντοπούλου και ο Μαρκογιαννάκης παρεμβαίνει λέγοντας: «Ήρθανε εδώ οι μεγαλοαστοί να μας κάνουν τους έξυπνους. Οι μεγαλοαστοί και οι γόνοι». 

Παρόλα αυτά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ξανά να ηρεμήσουν...