- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
160 μόλις γραμμάρια προϊόντων κατεργασμένου κρέατος αρκούν για να αυξηθεί η πιθανότητα πρόωρου θανάτου από καρδιοαγγειακά ή καρκίνο κατά 44%. Αυτό προκύπτει έπειτα από μεγάλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε δέκα ευρωπαϊκά κράτη, σχετικά με τους κινδύνους αλλαντικών όπως το μπέικον και τα λουκάνικα. Πιθανολογείται ότι η υψηλή περιεκτικότητά τους σε συντηρητικά και αλάτι είναι αυτή που προκαλεί τις μεγαλύτερες βλάβες στον άνθρωπο.