Αρχειο

Αποβολή από το σχολείο λόγω Harlem Shake

Σε πολλά σχολεία της χώρας – και σε όλο τον κόσμο – οι μαθητές χορεύουν το περίφημο πια «…con-lo-terrorista-Harlem-Shake» με τρέλα και κέφι και ανεβάζουν το βιντεάκι στα μπλογκ τους ή στο youtube. Οι περισσότεροι διαλέγουν να το χορέψουν στον αυλόγυρο του σχολείου, άλλοι πάλι προτιμούν τις σχολικές αίθουσες. Αυτό έκαναν και οι μαθητές του Πατρινού σχολείου, αλλά η δημοτικότητα που απέκτησε το βιντεάκι στο youtube, πρόδωσε την ταυτότητά τους κι έτσι, οι 15 μαθητές τιμωρήθηκαν με τετραήμερη αποβολή.

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε πολλά σχολεία της χώρας – και σε όλο τον κόσμο – οι μαθητές χορεύουν το περίφημο πια «…con-lo-terrorista-Harlem-Shake» με τρέλα και κέφι και ανεβάζουν το βιντεάκι στα μπλογκ τους ή στο youtube.

Οι περισσότεροι διαλέγουν να το χορέψουν στον αυλόγυρο του σχολείου, άλλοι πάλι προτιμούν τις σχολικές αίθουσες.

Αυτό έκαναν και οι μαθητές του Πατρινού σχολείου, αλλά η δημοτικότητα που απέκτησε το βιντεάκι στο youtube, πρόδωσε την ταυτότητά τους κι έτσι, οι 15 μαθητές τιμωρήθηκαν με τετραήμερη αποβολή.

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν αντιδράσεις… και το κύμα του Harlem Shake, βοηθούμενο και από το Τριώδιο, μεγαλώνει όλο και περισσότερο.