Αρχειο

Για λεηλασία του δημόσιου συμφέροντος μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35468-77532.JPG

«Πήραν την ψήφο του ελληνικού λαού, κοροϊδεύοντας συνειδητά ότι θα επαναδιαπραγματευτούν και την επόμενη μέρα των εκλογών, μας είπαν ουδείς αναμάρτητος» δήλωσε στην εφημερίδα Real News ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε σε μια φάση αναδιαμόρφωσης του χάρτη με σχέδιο τη στήριξη της κυβέρνησης, τη μετωπική επίθεση στην Αριστερά και παράλληλα τη διασφάλιση επιχειρηματικών συμφερόντων» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλοντας κορυφαία στελέχη της ΝΔ και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά πως «συμπεριφέρονται ή και εμφανίζονται ανοιχτά ως δικηγόροι μεγαλοεπιχειρηματιών που διεκδικούν φιλέτα του δημοσίου. Η κοινή γνώμη μένει άφωνη με το μέγεθος της λεηλασίας του δημόσιου συμφέροντος που βγαίνει κάθε τόσο στην επιφάνεια».

Για άλλη μια φορά επανέλαβε τη θέση του πως το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί και δήλωσε πως αν προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις ο ίδιος σκοπεύει να επαναφέρει στο δημόσιο ότι χρειάζεται να είναι δημόσιο, για τις ανάγκες του αναπτυξιακού σχεδιασμού της χώρας και την κοινωνική συνοχή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ