Αρχειο

Μουσικές συναυλίες σήμερα με αφορμή την έκδοση του περιοδικού Σχεδία

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στους δρόμους και θα διανέμεται από τους άστεγους της πόλης. Σήμερα, οι άνθρωποι του περιοδικού γιορτάζουν την έκδοση του με δύο συναυλίες στην Αθήνα. Στις 13:00, στην πλατεία Μοναστηρακίου και στην Καπνικαρέα με τους Μάρκο Κούμαρη, Γιάννη Βαρνάβα καιΣπύρο Μπεσδέκη από τους Locomondo, τους Mamacita on Fire, τους Nicetouch, τους Salonumuz Klimalidir, τους VoiceSings και τους The Black Cats Society.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35453-77514.jpg

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στους δρόμους και θα διανέμεται από τους άστεγους της πόλης. Σήμερα, οι άνθρωποι του περιοδικού γιορτάζουν την έκδοση του με δύο συναυλίες στην Αθήνα.

Στις 13:00, στην πλατεία Μοναστηρακίου και στην Καπνικαρέα με τους Μάρκο Κούμαρη, Γιάννη Βαρνάβα καιΣπύρο Μπεσδέκη από τους Locomondo, τους Mamacita on Fire, τους Nicetouch, τους Salonumuz Klimalidir, τους VoiceSings και τους The Black Cats Society.

Σε όλη τη διάρκεια του μουσικού και κοινωνικού αυτού εγχειρήματος εθελοντές και φίλοι του περιοδικού θα μοιράζουν έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα εξηγούν στους ενδιαφερόμενους τα πάντα γύρω από την πρωτοποριακή αυτή εκδοτική πρωτοβουλία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ