Αρχειο

Διαγωνισμός A.V. & ProGrafix

Υποτροφία σε έναν τυχερό για το πρόγραμμα σπουδών επιλογής του

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35372-77492.jpg

Η ATHENS VOICE και η ProGrafix, η ολοκληρωμένη σχολή design & new media, δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να παρακολουθήσει με υποτροφία όποιο πρόγραμμα της σχολής επιλέξει εκείνος. Μπείτε στη fun page της ProGrafix στο Facebook (και δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε τις δωρεάν σπουδές.

Στην ProGrafix κάθε σπουδαστής βρίσκει εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία, άριστη υλικοτεχνική υποδομή και συνεχή υποστήριξη τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών όσο και μετά την ολοκλήρωσή τους.

Παράλληλα, είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου NETWORK, επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο αλλά και εξεταστικό κέντρο της Autodesk (Authorized Training Center & Authorized Certified Center), PeasonVUE.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια, όπως:

· Web Design (Dreamweaver) της εταιρείας Adobe, για άτομα τα οποία δεν έχουν πρότερη εμπειρία στον τομέα του Web Design ή εμπειρία τους είναι σχετικά περιορισμένη.

· Web Development (Joomla), για εκείνους που δεν έχουν πρότερη εμπειρία στον τομέα του Web Programming και θα ήθελαν να εμβαθύνουν αλλά και να βελτιώσουν αισθητά το γνωστικό τους επίπεδο.

· Photoshop της εταιρείας Adobe, που απευθύνεται σε φωτογράφους, art designers και απλούς χρήστες που θέλουν να επεξεργαστούν τις προσωπικές τους φωτογραφίες.

· Illustrator της εταιρείας Adobe, για ζωγράφους, διαφημιστές και όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τη σχεδίαση και την επεξεργασία εικόνων και φωτογραφιών.

· 3D Studio Max της εταιρείας Autodesk, για εσωτερικούς διακοσμητές, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές επίπλων, μηχανικούς τοπίου κ.λπ.

· Autocad της εταιρίας Autodesk, για άτομα που χρειάζεται να γνωρίζουν αρχιτεκτονικό σχέδιο όπως φοιτητές αρχιτεκτονικής ή και επαγγελματίες αρχιτέκτονες.

· Corel Draw της εταιρείας Corel, για γραφίστες μακετίστες, διαφημιστές και όσους ασχολούνται με την σχεδίαση και παραγωγή εντύπων και λογοτύπων για παρουσιάσεις ή διαφημίσεις.

Δείτε περισσότερα στο www.prografix.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ