Αρχειο

Εταιρεία παράνομου υγραερίου στο Αιγάλεω

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εταιρεία που εμπορευόταν παράνομα και εμφιάλωνε υγραέριο εντόπισαν στο Αιγάλεω αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, ύστερα από καταγγελία που έγινε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 11012.

Οι αστυνομικοί, μαζί με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος, και της Διεύθυνσης Μετρολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης μπήκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για έλεγχο κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.211 φιάλες υγραερίου διαφόρων εταιρειών, ένα φορτηγό αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο υπήρχε εγκατεστημένος μηχανολογικός εξοπλισμός για μετάγγιση/εμφιάλωση φιαλών υγραερίου από βυτιοφόρο, έγγραφα και παραστατικά για αγορές ποσοτήτων υγραερίου, 160 πλαστές τάπες σφράγισης φιαλών και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Συνελήφθη ένας 34χρονος υπάλληλος, ο οποίος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητείται ο 52χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Ο έλεγχος στην εταιρεία συνεχίζεται, για τη διαπίστωση τελωνειακών και φορολογικών παραβάσεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ