Αρχειο

Πολιορκούν το υπουργείο Υγείας κάτοικοι Πάρου-Αντιπάρου

Περισσότεροι από 350 κάτοικοι των νησιών Πάρου και Αντιπάρου έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας διαμαρτυρόμενοι για την «απαράδεκτη» όπως χαρακτηρίζουν κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα υγείας των νησιών τους. Οι δήμαρχοι της Πάρου και της Αντίπαρου, εκπρόσωπος της τοπικής Εκκλησίας, πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι των νησιών και εκπρόσωποι φορέων αποτελούν την 11μελη αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον υπουργό κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο προκειμένου να του παραδώσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας το οποίο υπογράφουν 6.500 μόνιμοι κάτοικοι.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34724-76192.jpg

Περισσότεροι από 350 κάτοικοι των νησιών Πάρου και Αντιπάρου έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας διαμαρτυρόμενοι για την «απαράδεκτη» όπως χαρακτηρίζουν κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα υγείας των νησιών τους.

Οι δήμαρχοι της Πάρου και της Αντίπαρου, εκπρόσωπος της τοπικής Εκκλησίας, πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι των νησιών και εκπρόσωποι φορέων αποτελούν την 11μελη αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον υπουργό κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο προκειμένου να του παραδώσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας το οποίο υπογράφουν 6.500 μόνιμοι κάτοικοι.

Αντίστοιχη επιστολή θα παραδώσουν και στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπόψη του προέδρου Μάρτιν Σουλτς. Η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί επίσης και τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων όπου και θα ενημερώσει αντίστοιχα τους αρχηγούς τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ