Αρχειο

Κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια την Πέμπτη στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34080-75297.jpg

Δύσκολη θα είναι η Πέμπτη για τους Αθηναίους, καθώς μια σειρά κλάδων μπαίνει σε τροχιά κινητοποιήσεων. Την Πέμπτη με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι υπηρεσίες πρόνοιας, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ. Για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους και πορεία στο Σύνταγμα. Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και γιατροί της Ιεράπετρας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το επικείμενο λουκέτο σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη της βάρδιας έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Από την Πέμπτη ξεκινά και η 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), η οποία θα συνεδριάσει εκ νέου την Παρασκευή για την περαιτέρω στάση της. Για την Πέμπτη η ΠΝΟ καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 μπροστά από το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» στην προβλήτα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.

Τα μέσα μεταφοράς

Ακινητοποιημένα λόγω απεργίας θα μείνουν την Πέμπτη λεωφορεία, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, που σημαίενι ότι δεν θα πραγματοποιούνται ούτε τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική επιστράτευσης των εργαζομένων στο μετρό πραγματοποιεί την ίδια ημέρα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ