Αρχειο

Η Πούλια και ο Αυγερινός

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33769-74736.jpg

Η ATHENS VOICE σας κάνει δώρο 8 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση

Μια κακιά μητριά αναγκάζει με δόλιο τρόπο τα δύο παιδιά να φύγουν από το σπίτι σαν κυνηγημένα. Και η φυγή τους αυτή θα μετατραπεί σε περιπέτεια, όπου μια κατάρα, ένα αρνάκι, ένας πρίγκιπας, μια κακιά πεθερά και ένα βαθύ πηγάδι θα μπουν ανάμεσά τους και ο μόνος τρόπος για να σωθούν είναι να έχουν ο ένας τον άλλον, να μείνουν ενωμένοι.

Το παραδοσιακό αυτό παραμύθι, που μιλάει για τη δύναμη της αγάπης, της θέλησης και της αλληλεγγύης, διασκευάστηκε από την ομάδα ανα2αναδύω και τους nomadesartcore, με μουσική και τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για την παράσταση, και παρουσιάζεται σε παιδιά ηλικίας 3 – 10 ετών και σε ενήλικες. Κάθε Σάββατο στις 17.00, στο studio Μαυρομιχάλη (Μαυρομιχάλη 134, 210 6453.330, είσοδος €8, μειωμένα €5). Σκηνοθεσία-ερμηνεία: Κωνσταντίνα Γιασεμίδου, Αφροδίτη Μητσοπούλου, πρωτότυπη Μουσική: Κώστας Μητσόπουλος, κινησιολογία λόγου και ρόλου: Βέρα Κίτνα, σκηνογραφία: Αφροδίτη Μητσοπούλου, κάμερα και μοντάζ: Γιώτα Καρατζέτζου.

Δώρο προσκλήσεις

Η ATHENS VOICE και η ομάδα ανα2αναδύω σας κάνουν δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου και άλλες 4 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.Στείλε email στο contest@athensvoice.gr γράφοντας στο θέμα του mail:  "Πούλια και Αυγερινός 26-1" ή "Πούλια και Αυγερινός 2-2". 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ