Αρχειο

Σκληραίνουν τη στάση τους οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ

Οχυρωμένοι στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στο μετρό, όπου σε συνέλευσή τους θα αποφασίσουν τι θα κάνουν, μετά την ανακοίνωση, εκ μέρους της κυβέρνησης, του μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης. Την ίδια ώρα, τα σωματεία εργαζομένων σε ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία αποφάσισαν να συνεχίσουν τη στάση εργασίας μέχρι τη λήξη της βάρδιας σήμερα, ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τον προαστιακό κήρυξαν ήδη 24ωρη απεργία για αύριο και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες.

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οχυρωμένοι στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στο μετρό, όπου σε συνέλευσή τους θα αποφασίσουν τι θα κάνουν, μετά την ανακοίνωση, εκ μέρους της κυβέρνησης, του μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης.

Την ίδια ώρα, τα σωματεία εργαζομένων σε ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία αποφάσισαν να συνεχίσουν τη στάση εργασίας μέχρι τη λήξη της βάρδιας σήμερα, ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τον προαστιακό κήρυξαν ήδη 24ωρη απεργία για αύριο και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες.

«Η κυβέρνηση αντί να δείξει έξοδο στο αδιέξοδο, διέταξε επίταξη. Από αύριο οι εργαζόμενοι στον προαστιακό κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία, με πρόταση για επαναλαμβανόμενες 24ωρες και στο δρομολόγιο για Χαλκίδα. Δεν πάει άλλο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων στον προαστιακό σιδηρόδρομο Νίκος Δρίτσας.