Αρχειο

Βραβεία κοινού A.V. 2012: Video Clip

Νικητής: Νίκος Γκάνος, “Say my Name” (σκην. George Ant)

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η κατάταξη των video clips βγήκε μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών δείτε εδώ

Video Clip

Νίκος Γκάνος, “Say my Name” (σκηνοθεσία George Ant)

Sillyboy, “Coast to Coast” (σκηνοθεσία Στάθης Μουρδουκούτας)

Keep Shelly In Athens, “Our own Dream” (σκηνοθεσία Θανάσης Τσιμπίνης)

The Liarbirds, “Estuary in Me” (σκηνοθεσία White Room)

n

Ο Νίκος Γκάνος πήρε την τρίτη θέση στο Super Idol του 2004 και μετά βούτηξε στα βαθιά νερά της δισκογραφίας. Έχει δουλέψει με την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή, ενώ το “Say my name» κυκλοφόρησε ως cd single το καλοκαίρι του 2012.

Tη μουσική και τους στίχους του “Say my name” υπογράφουν ο Νίκος Βουτουράς από τους Dimension-X και ο Τάκης Δαμάσχης από τους C:real. Τα γυρίσματα έγιναν στις Αλυκές Μεσολογγίου.

Δες το βίντεο κλιπ

Ο George Ant σκηνοθετεί video clips και μικρού μήκους ταινίες τα τελευταία χρόνια. Έχει δουλέψει με ένα μεγάλο αριθμό νέων ελλήνων ερμηνευτών, όπως διαπιστώνουμε ανατρέχοντας στο πορτφόλιο του στη σελίδα vimeo. Περισσότερο και πιο αναλυτικό info για τη δραστηριότητά του στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Για τη συνεργασία του με το Νίκο Γκάνο έχει δηλώσει: «Με το Νίκο είμαστε κολλητοί από μικρά παιδιά. Γνωριστήκαμε στο γυμνάσιο. Από τότε συνηθίζαμε να φτιάχνουμε διάφορα βιντεάκια και "ταινίες" με φίλους. Συνεπώς, υπάρχει μεγάλη οικειότητα και καθόλου άγχος. Το Νίκο τον βλέπω πρώτα ως φίλο και έπειτα ως καλλιτέχνη. Πιστεύω πως η πορεία του ως τώρα είναι αξιοζήλευτη – παρ 'όλο που δεν είναι μεγάλο διάστημα στο χώρο».