Αρχειο

Ο Νικολαίδης στο Φλοράλ

και τα βιβλία του από την Athens Voice

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33441-74143.jpg

Μια βραδιά αφιερωμένη στη ζωή και τα έργα του σκηνοθέτη Νίκου Νικολαίδη φιλοξενεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου το Floral σε συνεργασία με την Marni Films και την Restless Wind.

Στην εκδήλωση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ «Σκηνοθετώντας την Κόλαση», αφιερωμένο στη ζωή του, του Χρήστου Χουλιάρα και να ακούσει στενούς συνεργάτες του, που θα βρίσκονται εκεί, να μιλούν για την εμπειρία της συνεργασίας τους όπως οι Γιάννης Αγγελάκας, Κωνσταντίνος Τζούμας, Tάκης Σπυριδάκης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Όλια Λαζαρίδου, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Βίκυ Χάρις και πολλοί άλλοι. Η οικογένεια του Νίκου Νικολαίδη που τιμά και αναδεικνύει την καλλιτεχνική του κληρονομιά και συνεχίζει στα βήματα που χάραξε εκείνος, θα είναι επίσης παρούσα στην εκδήλωση.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ και τη συζήτηση, θα ακολουθήσει πάρτι με τις αγαπημένες μουσικές του Νίκου Νικολαίδη ενώ όσοι βρίσκονται εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν αφίσες και dvd των ταινιών του, καθώς και βιβλία του.

Η Athens Voice συμμετέχει εκδοτικά με τα τρία βιβλία του σκηνοθέτη/ συγγραφέα: Γουρούνια στον άνεμο, Οι τυμβωρύχοι και Ο οργισμένος Βαλκάνιος


Floral, Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ώρα έναρξης: 20.00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ