Αρχειο

Λάγνα Del Rey!

Η Lana Del Rey φωτογραφημένη από την αδελφή της για το «Vanity Fair»

Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την ξέρετε τη Lana. Πρωτοεμφανίστηκε στο ίντερνετ πρόπερσι, με ένα φαινομενικά ερασιτεχνικό κλιπ του «Video Games», που έσπασε τα κοντέρ του YouTube. Έχοντας ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια θεάσεις, συνέχισε με το «Blue Jeans», το οποίο έφτασε γρήγορα τα 6 εκατομμύρια χτυπήματα, βοήθησε να ξεπουληθούν όλες οι επικείμενες συναυλίες και της έδωσε ένα - δυο σημαντικά βραβεία στις κατηγορίες τις σχετικές με το next big thing.

Με ένα ντεμπούτο στην αγορά που έκανε αίσθηση, το «Born To Die», κατάφερε να χτίσει πάνω σε όλο αυτό το hype. Το «Born To Die» επανακυκλοφορεί αυτό το μήνα, με οχτώ επιπλέον τραγούδια, σε ένα πακέτο που τιτλοφορείται «The Paradise Edition», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το σινγκλ «Ride», παραγωγής Rick Rubin.

Είναι καλή; Είναι καλλίφωνη, όμορφη σαν ουρί του παραδείσου και διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του στιλ, ιδιαίτερα σε μια χρονιά σαν αυτή, που το pulp επανέρχεται μαζί με την καινούργια ταινία του Ταραντίνο. Και πάνω από όλα, κομίζει στην ποπ την απαραίτητη προστυχιά που τόσο της είχαν στερήσει όλες αυτές οι γλυκούλες, πλην όμως καθώς πρέπει, Florence και Adele.

Η Lana είναι spotlight του μήνα στο «Vanity Fair», το οποίο δημοσιεύει στη διαδικτυακή έκδοσή του ένα πορτφόλιο με ανέκδοτες φωτογραφίες της ερμηνεύτριας, τραβηγμένες από την αδελφή της, Chuck Grant.

n

Upper East Side, Ιούνιος 2010

© Chuck Grant


n

Στο Rockefeller Center για το «Saturday Night Live», Ιανουάριος 2012

© Chuck Grant


n

Νέα Υόρκη, ξενοδοχείο Surrey, Μάιος 2012

© Chuck Grant


n

Νέα Υόρκη, Park Avenue, Μάιος 2012

© Chuck Grant


n

Lower East Side, Απρίλιος 2010

© Chuck Grant


n

Λος Άντζελες, Mulholland Drive, Ιούλιος 2012

© Chuck Grant