Αρχειο

Συνέχεια Γιούρια

Το φεστιβάλ στη Διδότου συνεχίζεται

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30017-67879.jpg

Το φεστιβάλ στη Διδότου συνεχίζεται, μέχρι το τέλος του μήνα. Το Vinyl Microstore ετοιμάζει ένα πρόγραμμα με live το οποίο κάθε χρόνο εμπλουτίζεται και με νέες προσθήκες – όχι μόνο μουσικές.

Ο μοναδικός όρος του φεστιβάλ είναι ότι όποιος παίζει στα Yuria, δεν ξαναπαίζει ποτέ. Από αυτή την άποψη, ό,τι δεις εκεί είναι μοναδικό – αν και συμβαίνει να παίζουν ίδιοι μουσικοί με άλλα σχήματα, μεταποιημένες μπάντες και διαφορετικά ονόματα. Και πάλι άλλο είναι πάντως.

Φέτος έχουμε έκθεση Booty Hoodz | του Paranormale (με έργα τα οποία θα πουλιούνται κιόλας) και βέβαια την καθιερωμένη αφίσα που αποκτάει «ζωή» από μόνη της χάρη στον περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και τη συλλεκτική της διάθεση. Αν θες να υποστηρίξεις το Yuria, κρέμασε τη φετινή αφίσα στον αγαπημένο σου τοίχο (έργο του Αριστομένη Θεοδορόπουλου, γραφιστική επιμέλεια του Γιώργου Αξιώτη, μονόχρωμη μεταξοτυπία σε 67 αριθμημένα κομμάτια).

Επιμέλεια | http://bend.gr/

Εκτύπωση | http://tind.gr/

€7

Το πρόγραμμα της εβδομάδας:

image

  • Τρίτη 20/11 – VirilioVirilio ονομάζεται το ντούο του Δημήτρη Παπαδάτου (KU) και της Κορίνας Τριανταφυλλίδη. Η μουσική τους σύμπραξη, αρχικά με το όνομα Cassettine and KU, ξεκινάει το 2009 με μια σειρά από κυκλοφορίες που προκύπτουν από αυτοσχεδιασμούς μέσω skype. Από το 2011 παίζουν ως VIRILIO. Στη μουσική τους διερευνούν διαρκώς νέες διαδικασίες και διαθέσεις χρησιμοποιώντας ποικιλόμορφα ηχητικά υλικά.

    Soundcloud

    Tumblr  

n

  • Τετάρτη 21/11 – Χρήστος Αλεξόπουλος Με αφορμή την κυκλοφορία του MeanTime [από την Puzzlemusik], ο Χρήστος Αλεξόπουλος παρουσιάζει ένα απρόβλεπτο solo live performance με πιάνο/πλήκτρα και tapes.

    Παρουσίαση του άλμπουμ νωρίς, από τις 8:00μ.μ.

    Το live μετά τις 9:00μ.μ.

    Δείγματα από το MeanTime  

    Τι είναι το MeanTime; 

    Η Puzzlemuzik στο φουμπού 

     

image

image

Λίγο περισσότερη υποστήριξη:

  • ΦΟΡΕΣΤΕ το YURIA 2012 Booty Hoodz tee (Σε τρία σχέδια]
  • ΠΙΕΙΤΕ μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί και ΡΙΞΤΕ κατιτίς στον κουμπαρά του φεστιβάλ (π.χ. €2. Δίνουν και ρέστα!)
  • ΑΓΟΡΑΣΤΕ δίσκους (τα κορίτσια το λατρεύουν!)

Info:

Vinyl Microstore, Διδότου 34,

1-30 Νοεμβρίου

Όλα τα live είναι με ελεύθερη είσοδο και αυστηρή ώρα έναρξης 21:00.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ