Αρχειο

Ο αρχηγός της CIA και τα κορίτσια του

Για όλα φταίει η ζήλια..το χρονικό μιας παραίτησης

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29620-67104.jpg

Ήταν Παρασκευή 9 Νοεμβρίου όταν ο δυναμικός στρατηγός ανακοίνωσε σε πολιτικά στελέχη της CIA ότι έχει μπλέξει σε ένα κυνεώνα παράλληλων ερωτικών σχέσεων. Ο David Petraeus ήταν ανέκαθεν ένας στρατηγός της πρώτης γραμμής -άλλωστε η θητεία σε Ιράκ και Αφγανιστάν του εξασφάλισαν την αρχηγία της CIA- και όπως είναι λογικό αποτελούσε έμπνευση για το στράτευμα.

O Petraeus με την Paula Broadwell το 2011

n

Μέσα στο στράτευμα ήταν και η Paula Broadwell, μια ενθουσιώδης στρατιωτικός που στο πρόσωπο του Petraeus βρήκε το ιδανικό θέμα για την διατριβή της. Από την πολύ διατριβή ο σεμνός στρατιωτικός ενέδωσε στα κάλλη της Paula. Πέρασαν μαζί δυνατές στιγμές στο μέτωπο, μίλησαν για την θεωρία του πολέμου και της διοίκησης και αφέθηκαν στη δίνη του έρωτα.

Το FBI στο σπίτι της Paula Broadwell 

Όμως η Paula δεν ήταν η μόνη που υπέκυψε στην γοητεία του επικεφαλής της CIA. Μια άλλη γυναίκα -τύφλα να 'χει ο Ίψεν- με τον όνομα Jill Kelley είχε αρχίσει να έχει συνεχείς επαφές με τον Petraeus. Ο στρατηγός δήλωσε ότι έβλεπε την Jill μόνο παρουσία του συζύγου της. Η Paula δεν άντεξε να είναι ο τέταρτος άνθρωπος και άρχισε να στέλνει απειλητικά μυνήματα στην Jill.

O Petraeus με την Jill Kelley, τον σύζυγό της και την γυναίκα του. (φωτό. Paula Broadwell !!!) 

n 

Σε αυτή τη φάση μπήκε και το FBI στο παιχνίδι αφού η Jill άρχισε να ανησυχεί για την ζωή της. Το FBI ανάκαλυψε ότι τα μυνήματα τα έστελνε η Paula και άθελα της αντιλήφθηκε και την σχέση της Paula με τον στρατηγό. Βέβαια ούτε η Jill είναι εκτός παιχνιδιού αφού τις τελευταίες ώρες μαθεύτηκε ότι ο στρατηγός John Allen -μέχρι πρότινος υποψήφιος για επικεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ- είχε επαφές με την Jill. 

O στρατηγός John Allen

n

 Τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα η γυναίκα του Petraeus που δεν έχει πει κουβέντα αλλά μου φαίνεται αναμενόμενο να στηρίξει τον σύζυγό της σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Έτσι δεν κάνουν άλλωστε οι σύζυγοι όλων των επιφανών ερωτιάρηδων ανδρών των ΗΠΑ;

Πως είδε η New York Post την υπόθεση Petraeus

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ