Αρχειο

Clash of the titans με κινηματογραφική συνεργασία Ντε Νίρο - Σταλόνε

Έχουν υποδυθεί αμφότεροι ρόλους μποξέρ. Ο Ντε Νίρο για το μνημειώδες «Οργισμένο είδωλο», ο Σταλόνε για τα εξίσου θρυλικά «Ρόκι». Τρεις δεκαετίες αργότερα, οι δυο τους ερμηνεύουν δυο παλαίμαχους πυγμάχους που επιστρέφουν στο ρινγκ για έναν και μοναδικό αγώνα. Το φιλμ ονομάζεται «Grudge Match», και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περί του σεναρίου, οι δύο μποξέρ αποδέχονται την πρόταση - πρόκληση να αναμετρηθούν προκειμένου να βάλουν ένα τέλος στη σεναριολογία για το ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27741-62852.jpg

Έχουν υποδυθεί αμφότεροι ρόλους μποξέρ. Ο Ντε Νίρο για το μνημειώδες «Οργισμένο είδωλο», ο Σταλόνε για τα εξίσου θρυλικά «Ρόκι». Τρεις δεκαετίες αργότερα, οι δυο τους ερμηνεύουν δυο παλαίμαχους πυγμάχους που επιστρέφουν στο ρινγκ για έναν και μοναδικό αγώνα.

Το φιλμ ονομάζεται «Grudge Match», και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περί του σεναρίου, οι δύο μποξέρ αποδέχονται την πρόταση - πρόκληση να αναμετρηθούν προκειμένου να βάλουν ένα τέλος στη σεναριολογία για το ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος.

Η Warner Bros δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το γεγονός, αλλά οι ως τώρα κινήσεις προετοιμασίας του στούντιο συντείνουν στο ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε στάδιο προτοιμασίας, προκειμένου η ταινία να βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2013.

ΔΚ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ