Αρχειο

Η Αν Χαθαγουέι παντρεύτηκε…

και ο Valentino σχεδίασε το νυφικό της

Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παντρεύτηκε (σχεδόν) μυστικά. Οι εκατό καλεσμένοι της και οι συγγενείς μεταφέρθηκαν με κλειστό βαν στο χώρο της τελετής - στο Big Sur της πολιτείας της Καλιφόρνια, εκεί όπου παντρεύτηκε και η Νάταλι Πόρτμαν («Έλα Ναταλάκι, μια φίλη μου σκέφτεται να παντρευτεί εκεί που παντρεύτηκες. Πόσο σου πήγε το μαλλί;»). Ελάχιστοι παπαράτσι πήραν χαμπάρι, αφού σε κάθε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της φρόντιζε να δηλώνει πως ο γάμος δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά της.

Υπενθυμίζουμε πως ο γαμπρός είναι ο όχι και τόσο πρώτης γραμμής ηθοποιός Άνταμ Σάλμαν, στον οποίο όμως η σταρ χρωστάει τη σωτηρία της μετά από αυτό που της συνέβη με τον πρώην. Κι επειδή ο γαμπρός δεν αξίζει και πολλά για να σχολιάσουμε ας θυμηθούμε πως αυτός ο πρώην ήταν σκέτο μπουμπούκι. Ο ιταλικής καταγωγής επιχειρηματίας Ραφαέλο Φολιέρι βρέθηκε στη φυλακή για υπεξαίρεση, οικονομικές ατασθαλίες, σκάνδαλα και απάτες, και όταν βγήκε από τη κελί το πρώτο που είπε ήταν: «Με την Αν ήταν να παντρευτούμε!» στέλνοντας τη Χάθαγουέι πάλι σε ψυχίατρο.

Γιατί την περίοδο που εφορία και FBI έλεγχαν τα οικονομικά του έβαλαν στο στόχαστρο και την Αν –διότι σου λένε, δεν μπορεί να μην ήξερε η σταρ με ποιον κοιμόταν για τέσσερα χρόνια. Τελικά αθωώθηκε αλλά από τότε προτιμάει τους πτωχούς, πλην τίμιους ηθοποιούς, παρά τους πλούσιους, πλην άτιμους επιχειρηματίες. Βίον ανθόσπαρτο!

n

Το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες. Εδώ μερικές (θολές) φωτογραφίες από το γάμο.