Αρχειο

Το CU Skate Plaza χρειάζεται την υποστήριξή σου

Κάλεσμα διαμαρτυρίας στους Αμπελοκήπους την Κυριακή 30/9

Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το γνωστό πλέον σε μικρούς και μεγάλους CU skate plaza στην περιοχή των Αμπελοκήπων χρειάζεται την υποστήριξή σου. Ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να "κλείσουν" τη συγκεκριμένη περιοχή που αποτελεί καθημερινή εστία άθλησης, αναψυχής και διαφόρων δραστηριοτήτων για τη νεολαία.

Η προσπάθεια των εν λόγω κατοίκων να απαγορεύσουν την αξιοποίηση του χώρου έχει αρχίσει να ξεπερνάει τα όρια. Έτσι, την Κυριακή 30/9 στης 5 το απόγευμα θα μαζευτούμε στο CU Skate Plaza σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, σε ειρηνικά πάντα πλαίσια.

Μαζί μας θα βρίσκεται για υποστήριξη η υπάλληλος του Δήμου,  Δάφνη Γαυρήλη, η ομάδα του Our Park, καθώς και αρκετοί δημοσιογράφοι προκειμένου να καλυφθεί το γεγονός για το Internet, την τηλεόραση και ραδιόφωνο. H κοινότητα των skaters θα ενημερωθεί πλήρως για το συμβάν και θα μαζέψουμε υπογραφές για να αποδείξουμε την αξία που έχει ο χώρος για μας.

Περιμένουμε τον συγκεκριμένο χώρο πάρα πολλά χρόνια και δεν θα αφήσουμε να περάσει ο παραλογισμός κάποιων που απλά δεν τους αρέσει να υπάρχει ζωή στη γειτονιά τους!

Be there skateboarder & all the people to feel this...