Αρχειο

Είσαι το (παχουλούτσικο) ταίρι μου

Ο νέος έρωτας της Charlize Theron;

114980-643438.jpg
Ελίζα Συναδινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26668-61097.jpg

Oπως έλεγε η Marilyn Monroe, το νούμερο ένα προσόν σε έναν άνδρα είναι να σε κάνει να γελάς- μερικές δεκαετίες αργότερα, μια άλλη ξανθιά του Hollywood, εξίσου όμορφη, εξίσου sexy, φαίνεται να έχει κρεμαστεί από αυτή τη συμβουλή. Και η ερώτηση είναι η εξής: είναι όντως ο παχουλούλης πρωταγωνιστής του Modern Family, Eric Stonestreet, ο καινούριος έρωτας της Charlize Theron? Τα ξένα κουτσομπολίστικα έχουν φρουμάξει- γεματούληδες του κόσμου, πάρτε τα πάνω σας. Η Charlize και ο Eric τα πάνε πολύ καλά, λέει. Ξεκίνησαν σαν φίλοι, αλλά εν τέλει μάλλον την κέρδισε το χιούμορ του και ο ρομαντισμός πήρε τα ηνία. Ποιος ξέρει, ίσως να ψάχνει έναν πατέρα για το γιο που μόλις υιοθέτησε, εξάλλου ο έρως πάχος δεν κοιτά.

Ο ίδιος, πάντως, το διαψεύδει μέσω twitter: Σταματήστε τις φήμες ότι βγαίνω με την Charlize Theron, γιατί η Halle Berry έχει αρχίσει να ζηλεύει (το χιούμορ που λέγαμε). Επίσης δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι αυτές οι φήμες του φαίνονται «ένα αστείο». (Αν ήταν στην Ελλάδα, μπορεί να έλεγε κι ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό).

Οι κοινές τους εμφανίσεις όμως, είναι γεγονός, και για όσοι είναι περίεργοι να ανακαλύψουν την αλήθεια, αργά ή γρήγορα θα τη μάθουν, γιατί στο Hollywood οι δεσμοί και τα παχάκια δεν κρύβονται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ