Αρχειο

Madonna: Μιλάει πολύ...

"We have a black Muslim in the White House, OK?"

max.jpg
Μάκης Μηλάτος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26534-60887.jpg

O τρόπος που έχει διαλέξει να παρεμβαίνει η Madonna θυμίζει λίγο-πολύ, τηρουμένων των αναλογιών, την Άντζελα Δημητρίου, νομίζω.

Άλλοι λένε πως το κάνει για να υποστηρίξει την περιοδεία της που δεν πάει καλά, άλλοι πως η όψιμη απόφαση της να μιλάει για πολιτικοκοινωνικά γεγονότα έχει να κάνει με την πρόθεση της να δημιουργήσει ένα νέο "ώριμο" προφίλ και άλλοι πως είναι η θρησκευτική της πίστη που την έκανε "σκεπτόμενο ¨άτομο".

Όπως και να 'χει, οι επιδόσεις της ακόμη είναι πολύ φτωχές για να μπορεί να πείσει.

Τώρα εκτίθεται για μία ακόμη φορά που, θέλοντας να υποστηρίξει -απ' ότι φαίνεται- τον Ομπάμα, τον αποκαλεί και "μαύρο μουσουλμάνο", μαζί με άλλα όχι και τόσο υποστηρικτικά.

Μιλώντας, όπως το συνηθίζει τελευταία, ανάμεσα στα τραγούδια, στη διάρκεια της συναυλίας της στην Ουάσιγκτον, είπε και τα εξής ωραία:

"It is so amazing and incredible to think that we have an African-American in the White House!. So y'all better vote for fucking Obama, OK? For better or for worse, all right, we have a black Muslim in the White House, OK? Now that is some shit. That's some amazing shit. It means there is hope in this country. And Obama is fighting for gay rights, OK? So support the man, goddammit!"

Δείτε το σχετικό βίντεο, εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ