Αρχειο

Συλλήψεις οπαδών της Άρσεναλ για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στο Λίβερπουλ

Τέσσερις οπαδοί της Άρσεναλ συνελήφθησαν μέσα στο στάδιο Άνφιλντ, στο περιθώριο του κυριακάτικου ντέρμπι της Premier League, αφότου ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε κεντρικό δρόμο του Λίβερπουλ. Ο Στιούαρτ Σμιθ, 33χρονος κάτοικος Λονδίνου, πέθανε στο νοσοκομείο τις πρωινές ώρες. Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, οι υποψίες συνέκλιναν σε δύο 39χρονους, έναν 37χρονο και έναν 27χρονο αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα χέρια των αρχών με την κατηγορία της δολοφονίας.

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25406-59147.JPG

Τέσσερις οπαδοί της Άρσεναλ συνελήφθησαν μέσα στο στάδιο Άνφιλντ, στο περιθώριο του κυριακάτικου ντέρμπι της Premier League, αφότου ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε κεντρικό δρόμο του Λίβερπουλ.

Ο Στιούαρτ Σμιθ, 33χρονος κάτοικος Λονδίνου, πέθανε στο νοσοκομείο τις πρωινές ώρες. Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, οι υποψίες συνέκλιναν σε δύο 39χρονους, έναν 37χρονο και έναν 27χρονο αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα χέρια των αρχών με την κατηγορία της δολοφονίας.

Και οι τέσσερις παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την απολογία τους. Η αστυνομία πιστεύει πως η επίθεση κατά του Σμιθ μπορεί να έχει καταγραφεί με κάμερα κινητού τηλεφώνου, ο ιδιοκτήτης του οποίου αναζητείται. Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία ότι το βίντεο του εγκλήματος έχει αναρτηθεί στο ΥouΤube.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λίβερπουλ εκτιμά πως το θύμα δεν είχε προηγούμενα με τους επιτιθέμενους, ενώ για την ώρα ο φόνος δεν αποδίδεται σε χουλιγκανικό συμμοριτοπόλεμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ