Αρχειο

Συνελήφθη ο Πακιστανός που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο

Δύο ημέρες αφότου οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο 21χρονου Πακιστανού που βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης της 23ης Ιουλίου κατά 15χρονης στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου, σήμερα το πρωί οι αρχές πραγματοποίησαν τελικά στην Αθήνα τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, Αλί Μ. Ο κρατούμενος εργαζόταν σαν κηπουρός σε τουριστική επιχείρηση του νησιού, αλλά λίγες ώρες μετά το περιστατικό αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δύο ημέρες αφότου οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο 21χρονου Πακιστανού που βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης της 23ης Ιουλίου κατά 15χρονης στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου, σήμερα το πρωί οι αρχές πραγματοποίησαν τελικά στην Αθήνα τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, Αλί Μ.

Ο κρατούμενος εργαζόταν σαν κηπουρός σε τουριστική επιχείρηση του νησιού, αλλά λίγες ώρες μετά το περιστατικό αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το DNA του έχει ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό που είχε στη διάθεσή του το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου για να αιτιολογήσει τη φυγή του από τον τόπο του δράματος.

ΔΚ