Αρχειο

Sk8 news

Ειδήσεις από τους δρόμους της πόλης

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24743-58088.jpg

INO1.GR

Μία ηλεκτρονική διεύθυνση που σίγουρα θα σου αλλάξει την γνώμη για την τέχνη του δρόμου. Ο ino ένας μοναδικός καλλιτέχνης σίγουρα μπορεί να σου αλλάξει τον χώρο με της πινελιές του. Αν ψάχνεσαι για κάτι εικαστικό, απλά επικοινώνησε μαζί του.


SKULLCANDY HEADPHONES

n

Το παλιό στυλ ακουστικών έχει επιστρέψει παγκοσμίως (τα ακουστικά ψείρες πέφτουν). Έτσι, η skullcandy προτείνει χρώματα που καλύπτουν όλα τα γούστα κι ο ήχος απλά κρύσταλλο. Για μένα τα καλύτερα ακουστικά για το καλοκαίρι. (Colorskates, Πρωτογενούς 5 Ψειρή).


Montana Ultrawide 750 ml.

n

Η εταιρία κολοσσός Montana για ακόμα μία φορά κάνει την διαφορά. Το νέο της spray έκανε την εμφάνιση του και στην πόλη μας. Σίγουρα το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους κι ο κάθε καλλιτέχνης θα βρει το δικό του, αλλά ένα είναι σίγουρο, το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Revolt Shop, Ηφαίστου 37 & Κινέτου 2 Μοναστηράκι.


Τελικά όλα συνηθίζονται

Αρκετά χρόνια πριν, το να δεις ένα τρένο με graffiti να περνάει ήταν μια πινελιά διαφορετικότητας μέσα στην μέρα. Σήμερα, η κρίση μείωσε το προσωπικό καθαρισμού σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα είναι εμφανές. Τίποτα πλέον δεν εντυπωσιάζει τον θεατή. Graffiti που έχουν μείνει πάνω από χρόνο ξεθωριασμένα, μουτζουρωμένα, πατημένα, βαγόνια που έχουν «μεταμφιεστεί» σε κόλλα Α4 για εξάσκηση. Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά εμφανέστατα η μεγάλη ποσότητα με την χαμηλή ποιότητα ισοπεδώνει κάθε ιστορία, κάθε παγκόσμια τάση και ιδεολογία σε αυτήν την ενδιαφέρουσα κουλτούρα του δρόμου.


GIRL &CHOCOLATE SKATEBOARDS

n

Η γκουρού εταιρία που κινεί τα νήματα τόσο στο αθλητικό όσο και στο επιχειρηματικό κομμάτι, ετοιμάζει το ολόφρεσκό βίντεο της με την ονομασία Pretty Sweet.Πληκτρολόγησε girlskateboards.com/chocolateskateboards.com και θα δεις την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα, που θα είναι στις 6 Νοεμβρίου. Όλος ο πλανήτης του sk8 περιμένει με αγωνία να δει συγκεκριμένη παραγωγή για το skateboarding. Θα είναι κάτι νέο για ακόμα μια φορά;

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ