Αρχειο

Όμορφα pixel

Κατέβασε τα πιο καλαίσθητα wallpaper για iPhone και iPad

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24576-57644.jpg

Διέρρευσαν εχθές οι πρώτες πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία του νέου iPhone. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί, (και θα εξακολουθήσουν να διαδίδονται σταδιακά, σταγόνα – σταγόνα, καλλιεργώντας τεχνηέντως τον δείκτη της καταναλωτικής μας αδημονίας), το iPhone 5 καταρχήν φέρει έναν αριθμό τεχνολογικών καινοτομιών επουσιωδών, αν όχι προβληματικών για τον χρήστη της συσκευής.

Λανσάρει τη nano-sim, μια κάρτα κατά 40% μικρότερη από εκείνη του iPhone 4 και των smartphone των υπόλοιπων εταιριών, ενώ θα είναι εξοπλισμένο και με νέου τύπου υποδοχέα φορτιστή, γεγονός που θα επιβάλλει την αγορά ειδικού μετατροπέα για την εναλλαγή ανάμεσα στο νέο iPhone και τις υπόλοιπες συσκευές της Apple, συσσωρεύοντας άλλο ένα αξεσουάρ στη σωρεία των εξαρτημάτων που συνοδεύουν την καθημερινότητά μας.

Ως τότε, και ενόσω νέες προδιαγραφές θα αποκαλύπτονται, ας απανθίσουμε ορισμένα λαχταριστά wallpapers από τον κυκεώνα της παραγωγής που κυκλοφορεί στον κυβερνοχώρο.

n

© Jimsy

Υπάρχει πρωτίστως το homescreen.me, όπου καλπάζει με σταθερό ρυθμό η κάστα των δημιουργών που φιλοδοξεί να κοσμήσει την οθόνη σου.

Ψάχνεις ανάμεσα στους δημοφιλείς χρήστες, είτε αφήνεις κενό διάστημα και πατάς enter για τυχαία έρευνα ανάμεσα στα πιξελωτά αραβουργήματα που ανεβαίνουν στην σελίδα καθημερινά.

Ένα wallpaper που εγκαταστάθηκε στη δική μας συσκευή είναι το παρακάτω:

n

© Brad Hellyar

Το ντιζάιν του Hellyar είναι διαθέσιμο εδώ:

Ο δημιουργός που ξεχωρίζει ωστόσο ονομάζεται John Carey και αυτοαποκαλείται Fiftyfootshadows, ο οποίος παρέχει ένα ολόκληρο ζιπαρισμένο φάκελο με 35 wallpaper για iPhone και iPad.

n

 © John Carey

n

Yπάρχει επίσης και αυτός ο πλούσιος κήπος εσωτερικού χώρου που αλιεύσαμε από το deviantart.

n

© Gruny So

Τα wallpaper κατεβαίνουν στον υπολογιστή με την κλασική διαδικασία, «δεξί κλικ / αποθήκευση ως…», είναι πρακτικότερο όμως να τα στείλετε κατευθείαν στη συσκευή, ανοίγοντας την εικόνα στον περιηγητή, αποθηκεύοντας στον φάκελο φωτογραφιών και αλλάζοντας το home screen από τα εργαλεία.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ