*Ένα ακόμη wine bar άνοιξε στη πόλη. Το El Vino έπιασε πόστο στην περατζάδα της Σκουφά (στο νούμερο 47), ξεκινάει με καφέ αλλά συνεχίζει με κρασιά-και σε ποτήρι από τον ελληνικό ή διεθνή αμπελώνα. Μαζί, πιάτα αλλαντικών- τυριών.
*Θέα Θάλασσα το καινούργιο ψαροεστιατόριο με πολλούς μεζέδες στο Μικρολίμανο.
* «Πλατεία Καλαμακίου», το νέο μοντέρνο σουβλατζίδικο που φιλοδοξεί να αλλάξει το όνομα της γνωστής πλατείας Προσκόπων (Μαγεμένος Αυλός, Κατσούρμπος) στο Παγκράτι.
* Σε απόσταση αναπνοής (Αρριανού 31-33) και το καινούργιο Μαύρο Πρόβατο, («αδελφάκι» του καλού και γνωστού σε όσους κινούνται και δουλεύουν στο κέντρο Press Café), με ελληνική εξελιγμένη κουζίνα και έμφαση στα προιόντα απ’ όλη την Ελλάδα, ανοιχτό 1 το μεσημέρι-1 το βράδυ, Κυριακή μέχρι τις 7 το απόγευμα.
*Η Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει την…Κρήτη -και το κάνει καλά, στην Galazia Akti στο Grand Resort Lagonissi, σε περιβάλλον εντελώς «διακοπές» και σε τραπεζάκια πάνω στο κύμα.