Αρχειο

Θλίψη στον Παναθηναϊκό για την απώλεια του Τζόνι Βεκρή

Έναν από τους πιστότερους συνοδοιπόρους του έχασε σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής εξέπνευσε σε ηλικία 52 ετών ο Τζόνι Βεκρής. Πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πρόσωπο που συνδέθηκε με την περίοδο πολυμετοχικότητας του συλλόγου και διατελών πρόεδρος στο διάστημα του διοικητικού χάσματος το 2010/11, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο διακεκριμένος δικηγόρος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποβαλλόταν σε πειραματική θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο δυστυχώς τον κατέβαλλε.

Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έναν από τους πιστότερους συνοδοιπόρους του έχασε σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής εξέπνευσε σε ηλικία 52 ετών ο Τζόνι Βεκρής.

Πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πρόσωπο που συνδέθηκε με την περίοδο πολυμετοχικότητας του συλλόγου και διατελών πρόεδρος στο διάστημα του διοικητικού χάσματος το 2010/11, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο διακεκριμένος δικηγόρος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποβαλλόταν σε πειραματική θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο δυστυχώς τον κατέβαλλε.

Φυσιογνωμία που υπερέβαινε τα όρια του ποδοσφαίρου, ο εκλιπών απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών είχε πραγματοποιήσει και κινηματογραφική εμφάνιση, στις «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου, με τον οποίο τον συνέδεε μακροχρόνια φιλία.

Αναρτώντας μήνυμα στον προσφιλή του δίαυλο επικοινωνίας με τους φιλάθλους, ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε: «Έφυγε ο Τζόνι Βεκρής, ένας αγαπημένος φίλος από τα χρόνια της αθωότητας που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό».

Με τη σειρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του αγαπημένου μας Τζόνι Βεκρή που τόσο «πρόωρα» έφυγε.

Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του θα κρατήσουμε για πάντα το ξεχωριστό ήθος και το αμίμητο ύφος του Τζόνι που είτε εκπροσωπώντας την ΠΑΕ στη Λίγκα, είτε ως αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα τις διεθνείς σχέσεις, είτε ως υπηρεσιακός πρόεδρος του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, είτε ακόμα και ως φίλαθλος, έκανε ο,τι περιέβαλλε να μοιάζει ανώτερο από αυτό που πραγματικά ήταν.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πενθεί για την απώλεια ενός ξεχωριστού μέλους της οικογένειας της. Είναι όμως περήφανη που ένας άνθρωπος με το κύρος, το επίπεδο και το ήθος του Τζόνι συνδέθηκε τόσο στενά μαζί της.

Αντίο φίλε»