Αρχειο

Παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρόμα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης (video)

«Ακόμα δεν ξέρω που βρίσκομαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είναι πολύ δυνατό συναίσθημα να είσαι μπροστά από την εξέδρα των φανατικών. Ευχαριστώ, και φόρτσα Ρόμα!». Εύλογα ονειροβατεί ο νεαρός Έλληνας μέσος, καθώς υπέγραψε σήμερα πενταετές συμβόλαιο με τον μεγάλο ιταλικό σύλλογο (ακόμα και στην χειρότερή της χρονιά, η Ρόμα πλασαρίστηκε 7η στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος φέτος) και ανήμερα βρέθηκε να κάνει την πρώτη του προπόνηση, ανοιχτή στο κοινό, υπό την παρουσία 20.000 φιλάθλων της ομάδας.

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24367-57168.jpg

«Ακόμα δεν ξέρω που βρίσκομαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είναι πολύ δυνατό συναίσθημα να είσαι μπροστά από την εξέδρα των φανατικών. Ευχαριστώ, και φόρτσα Ρόμα!».

Εύλογα ονειροβατεί ο νεαρός Έλληνας μέσος, καθώς υπέγραψε σήμερα πενταετές συμβόλαιο με τον μεγάλο ιταλικό σύλλογο (ακόμα και στην χειρότερή της χρονιά, η Ρόμα πλασαρίστηκε 7η στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος φέτος) και ανήμερα βρέθηκε να κάνει την πρώτη του προπόνηση, ανοιχτή στο κοινό, υπό την παρουσία 20.000 φιλάθλων της ομάδας.

Στην παρθενική εμφάνιση της φετινής Ρόμα στο Ολύμπικο, την αποθέωση γνώρισε ο παίκτης – σύμβολο της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι, ενώ ενθουσιώδης υποδοχή επιφυλάχθηκε και στα νέα αποκτήματα της ομάδας, Ντοντό, Καστάν, Λούκα, Μπράντλεϊ και Ταχτσίδη.

Ο ηλικίας 21 ετών Παναγιώτης Ταχτσίδης γεννήθηκε το 1991 στο Ναύπλιο. Έχει ύψος 1.91 και βάρος 86 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του στο ερασιτεχνικό τμήμα της ΑΕΚ. Την περίοδο 2007-08 αναβαθμίστηκε στην ομάδα των ανδρών, της οποίας στέλεχος παρέμεινε έως το καλοκαίρι του 2010, οπότε μετεγγράφηκε στη Τζένοα. Από εκεί βρέθηκε δανεικός τις δύο επόμενες σαιζόν στην Τσεζένα, τη Γκροσέτο και την Ελλάς Βερόνα.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά, έφτασε πέρυσι τις 35 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Βερόνα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Ρόμα, η οποία τον απέκτησε σήμερα με τη μορφή συνιδιοκτησίας, καθώς η Τζένοα διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του.

Τη μεταγραφή του Έλληνα χαφ εισηγήθηκε ο προπονητής της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ