Αρχειο

Καταδικάζει την υποστήριξη του Ομπάμα στους γάμους ομοφυλοφίλων η μητέρα του Brad Pitt

Σε επιστολή που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της «Springfield News-Leader» του Μιζούρι, η Jane Pitt επιτέθηκε στον αμερικανό πρόεδρο, στον οποίο απέδωσε τον χαρακτηρισμό του «φιλελεύθερου που υποστηρίζει τον θάνατο αγέννητων παιδιών και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων». Παράλληλα, εγκωμίασε το «χριστιανικά ορθό φρόνημα» του ρεπουμπλικανού υποψηφίου Mitt Romney, καθώς και την έντονη πολεμική που ασκεί στο θέμα της νομιμοποίησης των gay γάμων.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23830-56320.jpg

Σε επιστολή που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της «Springfield News-Leader» του Μιζούρι, η Jane Pitt επιτέθηκε στον αμερικανό πρόεδρο, στον οποίο απέδωσε τον χαρακτηρισμό του «φιλελεύθερου που υποστηρίζει τον θάνατο αγέννητων παιδιών και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων».

Παράλληλα, εγκωμίασε το «χριστιανικά ορθό φρόνημα» του ρεπουμπλικανού υποψηφίου Mitt Romney, καθώς και την έντονη πολεμική που ασκεί στο θέμα της νομιμοποίησης των gay γάμων.

Οι θέσεις της Jane Pitt έρχονται σε σαφή σύγκρουση με τις ιδεολογικές προτιμήσεις του υιού της, ο οποίος στηρίζει ολόψυχα το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων στη σύναψη γαμήλιου δεσμού, με χρηματικές δωρεές και δηλώσεις όπως «εγώ και η σύντροφός μου θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να παντρευτούμε μονάχα όταν όποιος θέλει να παντρευτεί στις ΗΠΑ θα είναι νομικά κατοχυρωμένος».

ΔΚ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ